In urmatoarea perioada, IPJ Neamt va continua actiunile cu radare in cascada si vor folosi si un autoturism neinscriptionat.

Ieri, în intervalul orar 07.00-11.00, polițiștii rutieri au acționat cu aparatele radar din dotare pe tronsonul de drum Piatra Neamț-Roznov, pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

Astfel autospecialele de poliție dotate cu aparatura video au fost poziționate în cascadă, fiind folosit inclusiv un autoturism neinscripționat pentru înregistrarea abaterilor. În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale, pe loc, conducătorilor auto care au încălcat regimul legal de viteză, iar alte 10 sancțiuni vor fi aplicate în lipsă, în următoarele șase luni, persoanelor care au condus autoturismele înregistrate depășind limita legală de viteză în localitate.

Polițiștii au reținut un permis de conducere pentru depășirea cu peste 50km/h a limitei legale de viteză.

Astfel de acțiuni vor fi continuate în următoarea perioadă, pentru reducerea victimizării participanților la trafic pe sectoarele de drum cu risc accidentogen. Totodată polițiștii vor folosi autospeciala neinscripționată pentru a înregistra abaterile, urmând ca, după identificarea persoanei care a condus autoturismul, să fie aplicată sancțiunea contravențională.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.