Anunț- Primăria Piatra Neamț: În perioada 30.05.2023 – 12.06.2023, la nivelul municipiului Piatra-Neamț  vor avea loc acțiuni de combatere chimică a vectorilor biologici (operațiuni de dezinsecție, deratizare și dezinfecție) pe spații aparținând domeniului public (spații verzi, zone recreaționale, imobile, rețeaua de canalizare), concomitent cu spațiile  domeniului privat (spațiile comune ale cladirilor și blocurilor de locuințe: în subsoluri,  pe casele scărilor etc.). Perioada de desfășurare a acestor acțiuni va fi prelungită, în situația în care condițiile meteorologice sunt nefavorabile

Activitatea de dezinsecție, deratizare și dezinfecție în municipiu va fi executată de firma S.C. Salubritas S.A. Piatra-Neamț. Aceste  operațiuni vor fi  desfășurate în conformitate cu metodologia Ministerului Sănătății  concentric – centripet, de la periferia orașului către zona centrală.

Rugăm populația municipiului să sprijine și să respecte principiile și normele ce vizează această activitate de amploare și importanță majoră pentru sănătatea publică.

Pe toată perioada desfășurării Programului de dezinsectie – deratizare populația va evita staționarea în zonele de acțiune ale echipelor DDD și va acorda o atenție sporită supravegherii copiilor și animalelor de companie.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.