Un barbat care a fost dat disparut de mama sa pe pe 7 august, a fost gasit in Piatra Neamt. Femeia nu mai stia nimic de fiul ei din anul 2018, cand acesta a plecat in Grecia si nu a mai revenit. Dupa ce cazul a fost mediatizat, un cetatean l-a recunoscut pe ”disparut” in Piatra Neamt si  a anuntat politia. ”Bărbatul în vârstă 33 de ani, din Piatra Neamț, dispărut în anul 2018, a fost găsit de polițiști.

La data de 11 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 52 de ani, cu privire la faptul că a observat o persoană reclamată ca fiind dispărută în fața unei societăți comerciale din Piatra Neamț.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificat un bărbat de 33 de ani, din Piatra Neamț, a cărui dispariție a fost reclamată de către mama sa, la data de 7 august 2020, aceasta sesizând faptul că fiul său a dispărut în anul 2018 de pe teritoriul Greciei.

Din verificările efectuate a reieșit că, pe perioada dispariției, acesta a întrerupt legătura cu familia și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, informeaza IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.