1,17 la mie in aerul expirat si peste 100km/h in oras, acestea sunt principalele elemente, care au dus la producerea unui accident, ce s-a soldat cu sapte masini, serios avariate.FOTO- STIREA INITIALA

Contraperformanta, a fost atinsa de un sofer din Galati, care din spusele celor de la fata locului, ar putea fi medic la SMURD Galati. In seara de 25.12.2015, in jurul orei 17, el se se deplasa dinspre Spitalul Judetean, spre 1 Mai, si a intrat in plin, in sase masini oprite la semaforul de la intersectia bulevardului Traian cu str. Lamaitei, avariindu-le serios. O femeie, pasager in unul din cele sase autoturisme, a suferit leziuni si a fost preluata de o ambulanta.

Martorii spuneau ca soferul din Galati, gonea nebuneste si este posibil ca inainte de a se opri in masinile de la semafor, sa fi fost protagonistul unei alte tamponari, tot in oras, de la care a fugit, ei vazand o avarie in partea din fata a autoturismului Renault Megane, inainte ca prapadul sa aiba loc.

Acest accident, ca o ironie a sortii, vine imediat dupa ce s-a incheiat o ampla campanie a politiei rutiere, desfasurata la nivel national, care a avut ca scop principal, depistarea celor care conduc dupa ce au consumat alcool.

Ionut Corfu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.