Actualizare stire: Din pacate, deznodamantul accidentului de munca este unul tragic. Victima, un barbat in varsta de 55 de ani, a murit. ”Ca urmare a unui apel la 112, pompierii au fost alertați să intervină pentru degajarea unei persoane prinsă sub un motostivuitor, în incinta unui operator economic din municipiul Piatra-Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare,  o autospecială pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Pompierii au extras de sub un motostivuitor un bărbat de aproximativ 55 de ani. Medicul de pe ambulanța SAJ a declarat decesul persoanei”, a anuntat ISU Neamt.

Stirea initiala: Un accident de munca grav s-a produs in urma cu scurt timp (in jurul orei 13:30) la punctul de lucru al Mecanica Ceahlău de pe strada Dumbravei din Piatra Neamt.

Potrivit ISU Neamt, un barbat ar fi fost prins sub un motostivuitor care s-a rasturnat peste el. Interventia salvatorilor este in desfasurare.

I.C. (foto coperta- imagine cu caracter ilustrativ)

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.