Actualizare ora 20: Victimele accidentului erau din Trifesti.

Actualizare ora 18:30. Operatiunea de descarcerare s-a incheiat chiar acum. Ea a durat aproximativ  ora. Soferul de 30 de ani a suferit policontuzii, sotia sa de 28 de ani a fost diagnosticata cu politraumatisme, iar copiii, doua fetite, una de 7 ani si cealalta de 3 ani, au suferit niste lovituri usoare la cap, respectiv la fata.

Actualizare ora 18:00: Soferul a intrat intr-un pom de pe marginea drumului, probabil pe fondul conditiilor meteo. In masina mai era sotia, pe locul din fata dreapta si doi copii pe bancheta din spate. Copiii si femeia au fost preluati de ambulante si transportati la spitalul din Roman. Din fericire, copiii erau doar panicati, iar femeia a suferit contuzii usoare. La fata locului se afla un echipaj de descarcerare si o ambulanta dotata cu echipament de resuscitare. Soferul este in viata si constient. Accidentul s-a produs intre localitatile Horia si Trifesti.

17:30- La ora aceasta, pompierii ISU de la descarcerare, intervin la Horia judetul Neamt, pentru scoaterea soferului unui autoturism dintre fiarele contorsionate. El are picioarele prinse sub  bord. In masina erau patru persoane. Doi adulti si doi copii.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.