Actualizare- ora 14: ISU Neamt anunta ca incendiul se manifesta la doua locuinte si o anexa gospodareasca. Sunt 3 persoane cu atac de panica. Echipajul SMURD de prim ajutor calificat (EPA) le acorda primul ajutor. Se mai deplaseaza un echipaj de ambulanta de la SAJ. Echipajul de paramedici SMURD a preluat o femeie de aproximativ 83 ani si o va transporta la UPU Piatra Neamt.

Urmarile incendiului. In centrul imaginii, casa de la care a pornit focul, in stanga, casa la care s-au extins flacarile (sursa foto: ISU Neamt)

Stirea initiala: Doua case au fost cuprinse de un incendiu violent astazi in jurul 12 in comuna Gîrcina, judetul Neamt, pe str. Peste Vale din satul Gîrcina.

Potrivit localnicilor, cele doua locuinte invecinate si mai multe anexe s-au aprins dupa ce o batrana de 84 de ani a facut focul intr-un cuptor din lut aflat in spatele casei. S-a aprins mai intai casa batranei, apoi o alta casa cu etaj, recent construita, ambele fiind avariate in totalitate.

ISU Neamt informeaza ca la fata locului intervin 5 echipaje de pompieri, cu 3 autospeciale de stingere. La ora redactarii (13:30) misiunea pompierilor era inca in desfasurare din cauza suprafetei mari pe care se manifesta focul, existand si riscul ca flacarile sa se mai extinda si la alte locuinte.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.