Actualizare stire ora 16:30– Barbatul are 39 de ani, este din Piatra Soimului si are doi copii. El taiase mai multi arbori care ramasesera agatati in crengile altor copaci si in timp ce astepta un utilaj sa traga arborii repsectivi, unul dintre ei s-a desprins si l-a surprins pe drujbist, ranindu-l grav. La ora redactarii, politistii si inspectorii ITM desfasurau cercetari la fata locului. In rampa de exploatare erau cel putin 5 muncitori.

Actualizare stire ora 15:45– In jurul orelor 15: 30, barbatul a fost extras de sub copac. El este in viata si a suferit traumatisme serioase la nivelul bazinului si la picioarelor. In aceste momente, el este in drum spre spital, informeaza ISU Neamt

Stirea initiala: Un barbat a fost prins sub un copac la Tazlau, judetul Neamt, astazi in urma cu aproximativ 30 de minute.

Barbatul lucra ca drujbist la o exploatare forestierea intr-o padure din Tazlau, in punctul numit Vulpea, la aproximativ 20 de km de centrul comunei.

Din primele informatii de la fata locului in momentul anuntarii incidentului la 112, barbatul era in viata, insa ramasese prins sub copac. La fata locului au fost trimise doua echipaje de descarcerare ISU cu 10 pompieri, o ambulanta de tip TIM si 4 pompieri voluntari de la SVSU Tazlau.

Barbatul este angajat la firma TC Comtil, una dintre firmele din grupul TCE 3 brazi. Revenim pe masura ce avem noi informatii

Stire in curs de actualizare:

Ionut CORFU (foto coperta- arhiva)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.