Actualizare- 2: Din păcate, a fost declarat decesul fetei. Avea 13 ani.

IPJ Neamț: La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 15:45, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi înecat în albia râului Siret.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, două minore, cu vârste de 11 și 13 ani ar fi mers la scăldat, în localitatea Doljești.

Un localnic ar fi observat faptul că cele două fete au nevoie de ajutor, reușind să salveze minora de 11 ani, iar cu ajutorul altor locanici să aducă la mal cealaltă minoră.

Din nefericire, echipajul medical a declarat decesul fetei în vârstă de 13 ani.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Actualizare- 1: Potrivit ISU, fata a fost găsită. În jurul orei 16:30, a fost preluată de echipajul SMURD TIM prezent la fața locului și s-au început manevrele de resuscitare.

Știrea inițială: Pompierii ISU Neamț intervin în comuna Doljești, pentru căutarea unei fetițe de 12 ani, care s-ar fi înecat în râul Siret. Potrivit martorilor, fata ar fi intrat în apă să se scalde, alături de altă fată, ambele fiind luate de curenți. Cealaltă fată ar fi fost salvată de un preot, în timp ce fata de 12 ani, a fost luată de apă.  ”În aceste momente, trei echipaje de pompieri cu două autoturisme de serviciu, două bărci și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Roman intervin in comuna Doljești pentru căutarea unui persoane posibil înecată in râul Siret”, a transmis ISU Neamț la ora 16.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.