O interesanta conferinta de presa a fost convocata, ieri, de consilierul judetean Mircea Pintilie, care, in calitate de presedinte a Asociatiei ECO Neamt, organism intermediar intre Depozitul Ecologic si Consiliul Judetean,  a tinut sa faca tuturor cunoscut cum s-au cheltuit degeaba banii Asociatiei, timp de vreo doi ani, adica exact in perioada in care n-a mai fost presedinte. El sustine ca in aceasta perioada, Eco Neamt n-a avut activitate dar a functionat cu 5 angajati si a cheltuit, in personal si colaboratori, 150.000 de lei.

Marturisirea a fost facuta catre presa si Comitetul Director al Asociatiei, sub motivarea ca ambele i-ar fi cerut date financiare despre ECO Neamt.

Comitetul nu prea s-a aratat interesat de cati angajati sunt, membri tot platesc cotizatia lunara, mai degraba s-au interesat daca e posibil sa nu mai plateasca aceasta cotizatie, de pretul gunoiului – cei mai multi dintre primari. In final, nu s-a redus nici numarul de angajati, nici Mircea Pintilie nu si-a mai dat demisia, am aflat doar ca Vasile Sendrea are 5000 de lei salariu, in timp ce Pintilie, ca presedinte, presteaza degeaba munca in folosul comunitatii.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.