Administratia locala din Piatra- Neamt pare sa zburde aiurea pe campii, posibil din cauza de probleme la masarda. Ieri (25 ianuarie 2018), la Scoala Elena Cuza au fost inaugurate cu mare fast niste… WC-uri.

Si cum reabilitarea unor WC-uri la o scoala este ceva nemaipomenit si nemaivazut in secolul in care traim, totul s-a facut cu alai, primar, panglica tricolora si un pic de presa ca sa dea bine la electorat. Dragos Chitic (PNL) a taiat tantos panglica cu foarfecul apoi s-a pozat in interior si a pus pozele pe facebook pentru transparenta, normal.

Nu stim daca a facut si probe de functionare la WC-uri (desi nu ar fi exclus) si fotograful nu a surprins momentul, insa primarul a evitat sa spuna ce a inaugurat si a fost ceva mai rezervat in exprimare, probabil dandu-si si el seama de penibilul situatiei si de faptul ca a sarit calul destul de rau facand un eveniment dintr-o investitie in niste WC-uri pentru copii, inaugurate cu taiere de panglica tricolora.

Astazi am participat, la invitatia conducerii Scolii Gimnaziale ,, Elena Cuza ” , la inaugurarea unei investitii finantata de primaria pietreana….”, s-a rezumat la a spune primarul Chitic pe contul sau de facebook.

Primarul a fost secondat de o consiliera locala PNL si de inspectorul scolar Ioan Milea (daca nu ar fi fost taraganarea cu formarea Guvernului poate ar fi fost prezent si ministrul Educatiei, cine stie) ca WC-urile din scoli nu se inaugureaza asa, cu oricine. Acum, speram sa nu se supere si inspectorul scolar general Viorel Stan, ca nu a fost si el invitat, dar PNL cu PSD nu se prea pupa. Chitic a vrut sa-si faca doar el imagine cu WC-uri.

Nu a scapat ocazia sa-si faca ceva imagine nici consilierul local ALDE, Cristian Tihenea, care s-a pozat si el la WC alaturi de Milea, apoi a facut poze in interior si le-a pus pe toate pe contul lui de facebook. Pentru Tihenea, marele eveniment cu WC-uri a fost si mai important decat pentru Chitic, spunand chiar ca A AVUT ONOAREA sa participe la asa ceva: ”Astăzi, am avut onoarea de a participa alaturi de domnul Ioan Milea Inspector Scolar General si Conducerea Scoli Gimnaziale ELENA CUZA la inaugurarea grupurilor sanitare pentru fete…”, spune consilierul local.

O ipostaza mai penibila in care sa fi fost surprins cineva din administratia pietreana nu credem ca a mai existat si nu putem sa nu facem nu exercitiu de imaginatie despre cum a fost pusa la cale fastuoasa inaugurare de WC-uri.

Parca si vedem armata de consilieri a primarului cum intra la el in birou si ii spun:

Consilieri: Buna ziua dom` primar, va mai amintiti banii aia din taxe si impozite care au fost alocati pentru investitii la scoala Elena Cuza?

Chitic: Cred ca da, nu mai stiu. Ce s-a facut cu ei?

Consilieri: Niste WC-uri dom` primar. A iesit frumos tare. Cu faianta, oglinzi, totul nou-nout. Asa de bine v-ar sta acolo la inaugurare! Pietrenii ar fi foarte impresionati sa va vada acolo cum sunteti trup si suflet pentru copiii din oras ca sa aiba si ei unde sa faca pipilică in conditii normale pentru era noastra.

Chitic: Deci inauguram WC-urile? Panglica tricolora este? Ca mi-a ramas asa in cap Hora Unirii de ieri si fara simbluri nationale nu stiu daca are rost sa ma bag.

Consilieri: Ce idee buna! Nu ne-am gandit la asta, dar punem si panglica dom` primar, se poate, pentru dumneavoastra, orice.

Chitic: Bun. Merg, dar sa vina cineva si de la Inspectorat. Sa nu uitati sa chemati si de la presa pe cineva, momentul trebuie sa fie mediatizat. Buna idee ati avut.

Trecand peste hazul de necaz, oare societatea noastra se mai face vreodata bine? Cum sa te pozezi cu un WC reabilitat la o scoala din buricul targului, unde nici n-ar fi trebuit sa existe probleme de acest gen? Si cum sa asociezi tricolorul, un simbol national, cu un loc unde oamenii isi fac nevoile? In disperarea lor dupa imagine (voturi) politicienilor li s-au intunecat minitile de tot?

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

 1. Toate partidele politice existente sunt putrede , cu oameni incompetenți care pot fi manipulați …
  Acestea sunt motivele ptr care tara noastră nu evoluează pe nici un plan .Îmi plânge inima când văd haosul din țara asta.
  Dacă ar fi patrioți și i ar interesa de tara asta , indiferent că ești la conducere sau opoziție trebuie tras in aceiași direcție … Până nu ajunge Romania la faliment . Conflictele nu aduc nici un beneficiu pentru nimeni .Offff

 2. 😂😂👍👍. Bun articolul!
  Din păcate cu un ochi radem și cu altul plângem .
  Mai rămâne o inaugurare cu fast la toaletele de băieți. Am înțeles ca acolo este invitat și Ministrul.
  Dragi domni, din greul bugetului pe care îl are Primăria Piața Neamt, chiar nu s-au putut reabilita 2 amărâte de bai deodată ? Va propun sa intrați stimați Jurnalisti la toaletele băieților, sa vedeți ce condiții sunt acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.