Actualizare stire-24 mai: Minorul de 16 ani, dispărut la data de 22 mai 2021, a revenit în centrul unde acesta era instituționalizat.

La data de 23 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost informați de către reprezentanții Complexul de Servicii ,,Ion Creangă”, cu privire la faptul că minorul de 16 ani, dispărut la data de 22 mai 2021, a revenit în centru.

Din primele verificări a reieșit că, pe perioada dispariției, minorul s-a aflat pe raza municipiului Piatra Neamț și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului Goicea Leon Cătălin, de 16 ani, dispărut la data de 22 mai 2021.

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, minorul Goicea Leon Cătălin, în vârstă de 16 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii ,,Ion Creangă” din Piatra Neamț în care se afla şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.60 m, păr șaten, ochi căprui, constituție atletică.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care minorul le purta la momentul dispariției.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării minorului.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.