Actualizare stire- 18 decembrie: Minora de 16 ani, dispărută la data de 15 decembrie 2020, a fost găsită de polițiști.

La data de 17 decembrie a.c., în baza activităților de căutare desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, a fost depistată minora de 16 de ani, în localitatea Poienari, care la data de 15 decembrie 2020, a părăsit voluntar domiciliul din localitatea Bodești.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, aceasta ar fi părăsit în mod voluntar domiciliul împreună cu alt tânăr și pe perioada dispariției nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Bodești continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei JUDELE DUMITRIŢA-IONELA, de 16 de ani, dispărută la data de 15 decembrie 2020.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați, la data de 15 decembrie a.c., de către un bărbat, de 47 de ani, din Bodești, despre faptul că minora JUDELE DUMITRIŢA-IONELA, de 16 de ani, aflată în plasament, a părăsit în mod voluntar domiciliul în cursul aceleiași zile și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,50 m, greutate – 50 de kilograme, păr brunet, drept, ochi negri, fără semne particulare.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac albastru, pantaloni negri şi adidaşi albi.

Polițiștii au efectuat verificări în localitatea de domiciliu, precum și pe raza localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.