Politistii cauta o minora de 15 ani din Podoleni care a plecat si nu s-a mai intors la domiciliu, anunta IPJ Neamt:

În ziua de 15 martie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Săvineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că Ploscaru Ana Maria, în vârstă de 15 ani, din Podoleni, a plecat de la domiciliu în seara zilei de 12 martie a.c. şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că minora a mai fost plecată anterior de la domiciliu, pe raza oraşului Roznov, până în prezent nefiind depistată.

În momentul plecării, minora era îmbrăcată cu blugi de culoare albastru, pulover galben, fular alb cu negru şi purta adidaşi de culoare roz cu albastru.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţimea de 1.60m, faţa ovală, păr negru-lung, ondulat şi ochii verzi.

Tot ieri, poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a numitului Axinte Vasile, în vârsta de 61 ani, din Valea Ursului, în data de 11 martie a.c.

Aceştia au demarat activităţi de căutare atât pe raza localităţii de domiciliu a acestuia, cât şi în comunele limitrofe, însă până în prezent nu a fost depistat.

La momentul dispariției, bărbatul purta un sacou crem cu pătrăţele, bluză de lână, pantaloni tip jeans de culoare albastra și purta cizme negre de cauciuc.

Semnalmente persoanei: înălțime 1,75m, greutate 75 kg, constituție atletică, păr scurt, grizonat, cu început de calviție, ochi căprui, accent moldovenesc, peltic si bâlbâit. Familia nu a putut pune la dispoziție o poză cu persoana dispărută.

În cele două cazuri polițiștii continuă căutările în vederea depistării, iar orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.