Actualizare stire: IPJ Neamt anunta ca in ziua de 7 mai a.c., în continuarea verificărilor efectuate de poliţiști, minora Arseni Roxana Mădălina a fost depistată pe raza comunei Timişeşti, la locuinţa sa.

Din verificările efectuate de poliţişti, a reieşit că pe timpul cât a fost plecată de la domiciliu, minora nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Deoarece minora se afla sub monitorizarea Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Timişeşti, aceasta a fost lăsată în custodia acestora.

Stirea initiala: La data de 4 mai a.c., polițiștii din Timişeşti au fost sesizaţi de lucrătorii Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Timişeşti, cu privire la faptul că minora ARSENI ROXANA MĂDĂLINA, născută la data de 08.05.2002, a plecat de la domiciliul său din Timişeşti.

Din verificări s-a stabilit că în cursul zilei de 27.04.2018, în jurul orelor 13:00, la momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu pantaloni negri, bluză neagră, având asupra sa un geamantan tip troler și o geantă tip poşetă.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate 50 kg, păr negru până la nivelul umerilor, ochi căprui, faţă ovală, ten măsliniu.

În cursul anului 2017, mama minorei a mai semnalat faptul că fiica sa a plecat de la domiciliu, fiind identificată de poliţiști în localitatea Brusturi.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112.

Ionut CORFU (sursa: IPJ Neamt)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.