Polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați în data de 09 decembrie a.c., despre faptul că minora Macovei Ana Maria Luiza, de 17 ani, din Dumbrava Roșie a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

În urma primelor cercetări efectuate, s-a stabilit că minora a plecat de la domiciliu în noaptea de 07/08 decembrie, fără să spună părinților, având asupra ei acte de identitate, câteva obiecte de îmbrăcăminte și obiecte de îngrijire personală. Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,55 – 1,60 m, greutate circa 50 kg, păr lung, drept, şaten, faţă ovală, ochi căprui.

Loading...

La momentul dispariţiei minora era îmbrăcată cu o geacă de culoare verde, pantaloni de blug culoare albastru, încălţată cu adidaşi de culoare neagră şi poartă un rucsac de culoare verde.Poliţişti de investigaţii criminale desfăşoară verificări pentru depistarea minorei.

Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea minorei sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă ori 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Ionut CORFU (sursa: IPJ Neamt)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ