Actualizare- IPJ Neamț: Minora a revenit în Complexul de Servicii din Piatra Neamț. Acesta nu a fost victima vreunei fapte de natură penală sau contravențională.

Știrea inițială: La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către reprezentantul unui Complex de Servicii din Piatra Neamț cu privire la faptul că, SPĂTARIU ANA MARIA, în vârstă de 16 ani, a părăsit în mod voluntar, centrul din Piatra-Neamț unde era instituționalizată, și nu a mai revenit până în prezent.

Menționăm faptul că, la data de 20 februarie a.c., a fost primit acordul de mediatizare al cazului.

Semnalmente: înălţime – 1.55 m, greutate –50 de kilograme, păr șaten deschis, ochi căprui.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o geacă, fără a se cunoaște culoarea acesteia, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțată cu adidași de culoare albă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceastea.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanelei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamț

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.