Doi adolescenți din Piatra Neamț au fost prinși de polițiștii locali, având asupra lor mai multe pliculețe cu marijuana. Cei doi au fost trădați de comportamentul nefiresc.

Doi tineri în vârstă de 17 ani au fost conduși și predați agenților Poliției Municipiului Piatra Neamț, după ce asupra lor au fost găsite pliculețe ce conțineau substanțe ce păreau a fi ”iarbă” și instrumente folosite la confecționarea țigărilor și mărunțirea ”ierbii”.

Cei doi au fost identificați de polițiștii locali de ordine publică ca având un comportament anormal, în cursul zilei de vineri, 12 ianuarie, pe strada Ana Ipătescu din municipiul Piatra Neamț.

Persoanele în cauză au fost legitimate, iar mai apoi acestora li s-a efectuat un control corporal. Aspura celor doi au fost găsite pliculețe cu un conținut susceptibil de a fi canabis, precum și grindere și foițe pentru confecționarea țigărilor. R.A. și I.B. au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra Neamț după care au fost predați, în baza documentației specifice, reprezentanților Poliției Municipiului Piatra Neamț în vederea continuării cercetărilor pentru deținere/consum de droguri”, se arată într-o informare a Poliției Locale.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.