Avocatul Adrian Bourceanu, consilier judetean din partea PSD, a anuntat oficial ca va candida la sefia organizatiei judetene a partidului. Acesta a considerat ca este timpul sa acceada catre o functie mai inalta, dupa ce a activat in mai multe functii in cadrul partidului, inclusiv cea de lider al Tineretului Social Democrat, de vicepresedinte al organizatie pietrene sau purtator de cuvant. Adrian Bourceanu isi doreste sa aduca Partidul Social Democrat mai aproape de oameni. De asemenea, acesta vede relatia fata de colegii de partid fiind una de egalitate. Este un lucru pe care promite ca il va aduce in PSD Neamt.

Adrian Bourceanu nu a legat anunatarea candidaturii de situtia de la Primaria Piatra Neamt din ultimele saptamani, fiind vorba de o cadidatura anuntata de mai mult timp in cercurile sale de prieteni. Avocatul nu si-a criticat colegii de partid sau pe liderul actual , Ionel Arsene, insa a subliniat importanta luarii de decizii la nivel de organizatie cu acceptul larg al membrilor.

Pana acum, pentru sefia oganizatiei judetene a PSD s-au anuntat trei persoane: liderul actual, Ionel Arsene, senatorul Ioan Chelaru si Consilierul Judetean Adrian Bourceanu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.