Carmen Buta, care în ultima vreme s-a afirmat prin a fi o înfocată adversară a primăriței de la Dobreni, a intrat în politică. Conform unui comunicat de presă transmis de PNL Neamț, ea este deja șefa organizației PNL Dobreni și va fi candidata liberalilor la Primăria Dobreni.

Odată lucrurile lămurite (pe partea politică), trebuie precizat că înainte de lansarea în politică, viitoarea contracandidată a Vasilicăi Crețu, a pornit o serie de atacuri la adresa primăriței, acuzând-o că nu-i sprijină afacerea pe care o are în comună, lucrurile în această privință fiind extrem de încâlcite, începând cu intenția vânzării afacerii, donarea acesteia către o altă persoană, până la construcții fără autorizație, amenajarea unui iaz tot fără autorizație, după cum susține primăria, și până la un protest (declarat apolitic) în fața primăriei, la care au participat 15 oameni din alte comune.

Comunicat de presă- PNL. George Lazăr, președinte PNL Neamț: „Ne bucurăm să o primim cu brațele deschise în echipa PNL Neamț pe doamna Carmen Mihaela Buta, un om valoros al comunității nemțene, fondator și manager al unei locații celebre în judedețul nostru, „Valea celor 12”.

Carmen Buta a făcut performanță în afaceri, construind un spațiu turistic care atrage mulți vizitatori lună de lună, atât din județ, cât și din afara acestuia. Este un exemlu de persoană determinată, ambițioasă și muncitoare, care deține abilități de care avem nevoie în echipa noastră. Nu este deloc simplu să conduci un business de succes, să te evidențiezi printre competitori și să stimulezi turismul autohton prin viziune, curaj antreprenorial și competență. Ne dorim astfel de oameni alături de noi și ne bucurăm că valorile liberale și princiipile noastre sunt împărtășite de tot mai mulți nemțeni merituoși, cu realizări semnificative în comunitate, în toate domeniile.

Carmen Mihaela Buta a fost votată pentru a ocupa poziția de președinte al organizației Partidului Național Liberal din comuna Dobreni și va fi candidatul pentru primăria Dobreni pe care liberalii îl susțin la alegerile din 2024. Raționamentul din spatele acestei decizii este unul simplu: Carmen Buta este un om care a demonstrat, în nenumărate rânduri, că poate face performanță, că își iubește comunitatea și că este pregătită să își asume responsabilități importante. Avem încredere că experiența sa antreprenorială va fi un bun exercițiu pentru a face performanță în administrație și a dezvolta comuna Dobreni, prin proiecte de investiții adaptate nevoilor comunității.

Ne pregătim pentru anul electoral 2024 lărgindu-ne echipa cu oameni calitativi, cu experiență și cu pasiune pentru ceea ce fac în județul Neamț. Ceea ce ne definește, ca cea mai puternică formațiune politică din județ, este valoarea resursei umane din echipa noastră, oameni care au performat în domeniul lor de activitate, care își doresc să facă parte din Partidul Național Liberal pentru că au încredere în viziunea și în obiectivele noastre.

Ne dorim să facem performanță administrativă, să punem umărul și să ne folosim expertiza pentru a dezvolta județul Neamț și a-l aduce la nivelul de potențial pe care îl are. Sunt demersuri pe care le facem zi de zi pentru a realiza acest lucru, iar cei care ne vin alături sunt resursa cea mai importantă din acest proces. Partidul Național Liberal are ușile deschise pentru toți cei care vor să facă bine în județul Neamț și care înțeleg că dezvoltarea sustenabilă se construiește responsabil.

Bun venit, doamna Carmen Mihaela Buta, alături de liberali, echipa care va câștiga alegerile anului 2024!”- Președinte PNL Neamț, George Lazăr

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.