Camera de Comert si Industrie Neamt organizeaza cea de-a teia editie Afaceri.ro. Evenimantul va avea loc vineri, 22 mai, la Central Plaza Hotel incepand cu ora 10.00. intreprinzatorii din Piatra Neamt si din imprejurimi  vor primi informatii despre surse de finantare, turism, leadership, dezvoltare organizationala si personala, marketing si bune practici. Evenimentul este organizat de Camera de Comert si Industrie Neamt, in parteneriat cu Primaria Piatra Neamt, Arhipelago si APEC Iasi.

Editia din acest an se bucura si de prezenta Primariei Piatra Neamt, care va prezenta modalitatile de dezvoltare a municipiului prin intermediul Clusterului din care face parte.

 

In cadrul editiei din acest an vor avea loc mai multe evenimente, printre care Lansarea de carte – Totul pentru femei, de Catrinel Zaharia – povestea omului din spatele afacerii. De asemenea, va participa si Andreea Tanasescu, promotor al promovarii turismului prin traditii. Aceasta a branduit ia romaneasca, iar proiectul urmator este branduirea unei flori de la tara: bujorul. De asemenea, o premiera va fi constituita de tombola participantilor.

Conferinta Afaceri.ro are scopul de a interconecta intreprinzatorii din nordul tarii, persoane care au afaceri locale mature si vor sa deschida noi orizonturi prin patrunderea pe pietele externe, avand ca obiectiv final accesarea unor noi oportunitati de colaborare si dezvoltare a mediului de afaceri din judetul Neamt si din Nordul Moldovei.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.