Vali Puica, primarul comunei Borlesti se da din nou in stamba, cu niste afirmatii grave. Dupa ce si-a spalat rufele familiei in public, povestind cum, unde si cu cine il insela nevasta (Vezi-CANCAN DE NEAMȚ. UN PRIMAR ”ÎȘI SPALĂ RUFELE” PE FACEBOOK- POVESTEȘTE CUM ȘI CU CINE L-A ÎNȘELAT NEVASTA, TIMP DE DOI ANI), el o comite din nou si spune pe contul sau de facebook, deci public, despre noul prefect Vasile Panaite ca  ”Propunerea şi susținerea pentru funcția de prefect a venit din partea preşedintelui PSD Neamț, Ionel Arsene (din nou mana de fier)

Vali Puica isi pune seful de partid si presedinte CJ Neamt, pe Ionel Arsene, intr-o situatie cat se poate de delicata, pentru ca ceea ce afirma el, aduce destul de mult cu traficul de influenta. Din cate stim noi, prefectul este (sau cel putin ar trebui sa fie) apolitic si este propus de Guvern, pentru ca reprezinta in teritoriu, chiar Guvernul. Ca in realitate lucrurile stau un pic diferit, e alta poveste. Deci, daca primarul de Borlesti spune ca propunerea si sustinerea vin din partea lui Ionel Arsene, situatia se cam complica.

Noul prefect al judetului Neamt.

Propunerea şi susținerea pentru funcția de prefect a venit din partea preşedintelui PSD Neamț, Ionel Arsene (din nou mana de fier)
Este o mare onoare dar si o mare responsabilitate in acelasi timp.Cu siguranta va veti indeplini misiunea.Vă doresc mult succes şi multă inspiraţie domnule Vasile Panaite.”, declara Vali Puica

Cat despre ”din nou mana de fier”, ne abtinem de la alte comentarii, dar spunem totusi ca arata nivelul celor care conduc destinele unor intregi comunitati.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. nu va este clar ca puica nu stie sa minta si habar nu are de legislatie.culmea prostiei de primar este ca si-a adus consilier personal cel mai slab fost primar.pentru faptul ca fiul actualului consilier personal ales consilier local pe listele pnl a tradat la alegerea viceprimarului la rasplatit pe pensionarul zootehnist cu o solda de consilier personal.de aici dezastru cand primarul iese public si comunica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.