Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat

La data de 22 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi de un agent de pază despre faptul că a surprins o persoană care a sustras diferite produse dintr-o societate comercială.

Din cercetările efectuate, a reieşit că un tânăr de 28 de ani, din Piatra Neamţ a pătruns în incinta unei societăţi comerciale, din Piatra Neamţ de unde ar fi sustras diferite produse cosmetice, creând un prejudiciu de aproximativ 50 de lei.

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei în vederea audierii, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, pentru comiterea unor infracţiuni similare.

În baza probatoriului administrat, faţă de tânăr a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de arestare preventivă.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.