Consilierul judetean PNL Cornel Agăleanu, sugereaza conducerii CJ Neamt (Ionel Arsene) sa se faca un clip de promovare a judetului cu Catalin Morosanu in rol principal, la podul de la Preluca pe care se circula pe un singur sens de peste 3 ani si pe care de peste 4 luni, o firma din Bacau se tot chinuie sa-l repare. Podul are 20-30 de metri lungime.

Propunerea ironica a lui Agăleanu vine in contextul extrem de controversatei manifestari comerciale (unii spun ca e competitie sportiva) ”Batalia Moldovei”, pentru care Arsene a tinut mortis sa se dea 1,56 miliarde de lei vechi din banii judetului. Liberalii considera ca banii nemtenilor ajung in mod nejustificat in buzunarele organizatorilor, marindu-le astfel considerabil profitul, cu bani publici.

Alocarea banilor a fost justificata de Ionel Arsene prin faptul ca astfel se va promova in scop turistic numele judetului. Ca atare, Agaleanu tine sa remarce ca imaginea judetului Neamt este deja prea compromisa pentru a mai ajuta la ceva niste batai in ring sustinute din banii contribuabililor, deci nu ar strica un clip de promvare cu luptatorii, la podul de la Preluca pentru ca este un obiectiv foarte cunsocut de turistii care stau zeci de minute la cozile de capetele podului. ”În această efervescență a conducerii Consiliului Județean Neamț de a plăti sume mari pentru inițiative de promovare turistică (vezi Floriana Jucan – brandul județului și gala Moroșanu) eu cred că putem beneficia de aceste ,,oportunități” cu prisosință. Dacă tot vorbim ba de muntele Ceahlău ba de Cetatea Neamțului (promovate și prin clipuri) ar merge un filmuleț cu Moroșanu și ceilalți luptători la podul de la Preluca, obiectiv din Neamț cunoscut de mii de români care în acest sezon au stat la cozi mari ca să-l poată vedea. Mai mult cum sunt convins că pentru Moroșanu ar fi o formalitate să-i căsăpească pe turci, la cât prisos de energie este în luptătorii români sunt sigur că s-ar cunoaște imediat dacă ar da o mână de ajutor la repararea podului. Și mai cred că foarte nimerit pentru a fi Diriginte de Santier ar fi dragul nostru ministru de la Neamț, Dănuț Andrușcă care ar putea propune și o soluție tehnică deosebită pentru preluarea vibrațiilor de la transportul de mare tonaj, o combinație de îmbrăcare a podului în straturi succesive de beton, asfalt, și cauciuc. Cu un pod astfel vulcanizat de Morosanu și promovat de Floriana (că tot iau bani de la Neamț) s-ar bucura și șoferii dar și turiștii obligați acum să treacă peste județ cu elicopterul, să aibă mici accidente când coboară cu picioarele pe pământ”, scrie Cornel Agăleanu pe o retea de socializare.

Pozitia lui este destul de surprinzatoare avand in vedere ca a fost unul dintre liberalii care a participat la petrecerea de ziua lui Arsene din luna septembrie 2018.

PNL-iștii au făcut opoziție la Turnul Berarilor, la petrecerea lui Arsene. Și omul lui Pinalti a fost alături de ”ciuma roșie”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Poziția lui Agăleanu nu este surprinzătoare. Totul se petrece conform unui plan comun de intoxicare și diversiune. Relația lui Agăleanu cu Arsene este în realitate de nezdruncinat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.