Un batran din Tazlau, a gasit ieri o bomba in propria-i gradina. Barbatul in varsta de 80 de ani a dat peste un proiectil de calibrul 82 de mm in timp ce lucra pamantul, anunta ISU Neamt:

”Miercuri, 24.05.2017, la ora 14:26, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că în localitatea Tazlău a fost descoperit un element de muniţie neexplodat.

La locul intervenției s-a deplasat echipa pirotehnică, formată dintr-un ofiţer şi un subofițer, cu o autospecială pentru intervenții pirotehnice, care au ridicat o lovitură de aruncător cal. 82 mm provenit din Al Doilea Război Mondial, în vederea depozitării şi, ulterior, a distrugerii. Elementul de muniţie neexplodat a fost descoperit de un bărbat de 80 de ani în grădina locuinţei personale în timp ce executa lucrări agricole de sezon.

Echipa pirotehnică a verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafaţă de 50 mp şi nu a mai descoperit alte elemente de muniţie.”

Ionut CORFU (foto- arhiva)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.