Asociatia Riana a venit in ultimii ani de mai multe ori in sprijinul copiilor nascuti cu Sindromul Down si familiilor acestora. Prin proiecte desfasurate impreuna cu voluntari, sotii Apopei reusesc sa aduca o contributie semnificativa la cresterea calitatii vietii copiilor si tinerilor cu Sindrom Down. Recent s-a incheiat un proiect cu impact deosebit, intitulat „Ai carte, ai parte”.

Proiectul vizeaza cresterea gradului de constientizare a reprezentantilor politici ai tineretului asupra problematicii includerii pe piata muncii a tinerilor cu dizabilitati. Aceste activitati nu ar fi posibile fara, desigur, voluntari.

Asociatia a atras sustinatori precum Primaria Piatra Neamt, Consiliul Judetean Neamt, Inspectoratul Scolar, Directia de Tineret si Sport, Directia Generala de Asistenta si Protectie a Copilului si Biblioteca Judeteana G.T.Kirileanu.

Prin aceste proiecte, copiii si tinerii cu Sindrom Down capata incredere in propriile abilitati si se fac de asemenea mai vizibili in cadrul societatii.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.