Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt (AJOFM) a organizat astăzi, la nivel judetean, Bursa generala a locurilor de munca. Peste 300 de oameni și-au găsit un loc de muncă. Aceștia au avut de ales din peste 1.000 de locuri de muncă oferite de 95 de angajatori. ”Au participat 95 de agenti economici (46 la Piatra Neamt, 35 la Roman si 14 la Tg Neamt) care au oferit  1.034 locuri de munca vacante.

         Principalele ramuri de activitate in care au fost oferite locurile de munca sunt:  servicii (in meserii ca vanzator, ospatar, barman, patiser, bucatar, sofer, agent de paza), constructii (in meserii ca zugrav, zidar, fierar-betonist, dulgher, lacatus mecanic),  si fabricarea articolelor de imbracaminte.

         Cele mai multe locuri de munca au fost oferite in municipiul Piatra Neamt (632), urmatorul fiind municipiul Roman (263) si orasul Tg. Neamt (139).

         Au participat 1.054 de persoane, 535 la Piatra Neamt, 340 la Roman si 179 la Tg Neamt.

         Ca urmare a acestei actiuni un numar de 59 de persoane au fost angajate pe loc, din care 4 cu studii superioare (1-inginer mecanic, 2-ingineri constructori, 1-inginer cai ferate, drumuri si poduri) si 275 au fost selectate in vederea incadrarii”, se arată într-un comunicat de presă transmis de AJOFM Neamț.

I.C. (sursa foto- AJOFM)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.