ALDE Neamt este un fel de ceata lui Pitigoi. Zici ceva de Asaftei, tipa doi: el si un aplaudac de casa care scrie pe net. De fapt, cam atatia au mai ramas pe la organizatie dupa excluderile pe capete din filiala de la Neamt, iar daca trendul se mentine, nu ne-am mira ca intr-o zi Asaftei sa ceara chiar propria sa excludere.

Miercuri, Ion Asaftei a organizat o conferinta de presa ca reactie la articolul nostru ”ASAFTEI NU VREA SA REDEA ROMÂNIA ROMÂNILOR, ȘI LA ROMAN. CÂT DE MIC DEVINE ALDE NEAMȚ”. El a incercat sa justifice absenta unui candidat ALDE la alegerile locale partiale de la Roman, spunand ca omul care trebuia sa o faca s-a imbolnavit brusc. Tot ce e posibil, insa un partid serios, daca lucrurile ar fi stat asa, ar fi anuntat asta din timp sau ar fi apelat la o solutie de rezerva care ar fi trebuit sa existe inca de la inceputurile pregatirilor de campanie, asa cum face orice bun strateg. Dar cand iese asa cum iti dicteaza interesele, zici Bodaproste si mergi mai departe.

Ieri, a aparut si un articol de presa pe un site de casa al partidului, in care jurnalistii care sesizeaza ce se intampla la ALDE Neamt sunt facuti albie de porci, pentru ca isi permit sa aiba opinii contrare marelui om politic Asaftei, cel care in acelasi articol este zugravit ca un fel de justitiar local, care lupta pe branci cu coruptia de la Apaserv si de la Troleibuzul. Pe aceste doua subiecte, Asaftei a facut doua declaratii de presa timide pe la inceputul anului si in rest… pauza.

Acum ar vrea sa cadem toti pe spate si sa luam niste simple declaratii ca pe marete realizari. Tinem sa-i amintim vicepresedintelui CJ Neamt ca peste cateva zile se implineste un an de cand este in aceasta functie si in afara de declaratii nu prea am auzit sa faca si altceva, iar un judet nu poate fi administrat cu promisiuni, nici cu ode, nici cu razbunari pe jurnalisti si cu atat mai putin cu jocuri politice de culise. Revenim.

Ionut CORFU

 

2 COMENTARII

  1. Bravo! Un jurnalist care nu se lasa intimidat de astfel de indivizi de o calitate indoielnica, formati ca niste comunisti sadea despre care nu aveai voie sa spui ca-s prosti si hoti! Bravo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.