ALDE Neamt se pregătește de congres și se reorganizeaza, reglându-și totodata tirul pe directie nationalistă. Prin vocea liderului Ion Asaftei, ALDE Neamt transmite că partidul ramane unul de sine statator, nu va fuziona cu alte formatiuni politice, iar eventualele parteneriate politice nu sunt acum o prioritate. Asaftei mai transmite că ALDE nu mai tolereaza promisiunile deșarte si populiste și nici tendințele tot mai evidente ale puterii, de trădare a interesului național. ”Vineri a avut loc ședința Delegației Permanente Teritoriale ALDE, filiala Neamț. Au fost adoptate hotărâri importante pentru evoluția partidului și participarea la Congresul ALDE din data de 21-22 octombrie 2022. Acum este momentul reorganizării, nu al alianțelor sau fuziunilor iar despre posibilele parteneriate politice vom putea discuta eventual în anul preelectoral 2023. Avem convingerea că după Congres putem aborda construcția politică și noua strategie cu o structură de conducere solidă, validată de votul delegaților astfel încât anul 2024 să găsească formațiunea noastră politică într-o formulă puternică.
Am încheiat ședința cu certitudinea că este timpul să ne reluăm locul și rolul activ în concertul politic național și să-i oferim națiunii române acea partitură a prețuirii, apărării și dezvoltării valorilor noastre materiale și spirituale, aduse, din nefericire, în derizoriu după 30 de ani de ,,democrație”! Nu ne va fi ușor dar să nu uităm că avem o forță activă ce însumează peste o mie de consilieri, avem vicepreședinți de consilii județene, primari, viceprimari la care se adaugă zeci de mii de membri, oameni minunați care nu mai suportă ciorovăiala ieftină și manipulatorie a politicienilor puterii, promisiunile deșarte și populiste cu consecințe dezastruoase asupra nivelului de trai!
Ei, cetățenii, care respectă valorile promovate de ALDE vor efectiv o schimbare în bine a realității românești! În numele lor și a celor ce ni se vor alătura pe viitor, nu vom rămâne indiferenți! Ne vom ridica împotriva minciunii și fariseismului politic practicat de guvernanți, a tendințelor tot mai evidente de trădare a interesului național și, nu în ultimul rând, a încălcării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor. Acesta este mesajul cu care delegația filialei județene Neamț se va prezenta la congresul ALDE!”, este mesajul lui Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.