ALDE Neamt se reorganizeaza dupa ce la nivel national, 37 de Birouri Politice Teritoriale au fost desfiintate ca urmare a rezultatelor slabe obtinute la alegerile europarlamentare. Liderul ALDE Neamt, Ion Asaftei a tinut sa clarifice lucrurile in ceea ce priveste organizatia Neamt, spunand ca a fost tinta unor stiri false dupa masura luata de la centru, cand s-a spus ca a fost demis din functie. ”A fost asa un fel de apocalipsa jurnalistica. S-a spus ca as fi fost demis. Dupa cum vedeti nu este nimic adevarat, au fost desfiintate doar Birourile Politice Teritoriale. Si in Neamt s-au petrecut schimbari majore in organizatiile din cele 3 orase si cele 2 municipii, dar si in mai multe comune, unde au fost numite noi conduceri, deocamdata interimare. A fost retras si sprijinul politic pentru 2 consilieri locali. Este vorba despre un consilier de la Negresti si unul de la Sagna. Cei doi dansau in alte familii politice, ca sa spun asa”, a precizat Ion Asaftei intr-o conferinta de presa sustinuta astazi la sediul ALDE Neamt.

Totodata, au fost prezentati si 3 dintre noii lideri din filiala nemteana a partidului lui Tariceanu:

Ciprian Ion Morariu (foto) este noul sef al organizatiei ALDE Piatra- Neamt. Are 42 de ani si este de profesie inginer. Este casatorit, are 2 copii si este membru ALDE de 2 ani. A fost descris de Ion Asaftei, drept omul care a tacut si a facut. Desi nu a ocupat primplanul in partid, Morariu a coordonat mai multe actiuni umanitare dar si politice, organizate de ALDE Neamt.

George Emil Buga (foto) este nou sef al organizatiei ALDE Roman. Are 33 de ani si este inginer silvic la Ocolul Silvic Roman.

Roxana Mihaila este membra a Biroului Permanent Interimar ALDE Piatra- Neamt, dar si noua presedinta a Organizatiei de Femei ALDE Piatra- Neamt. Potrivit propriei prezentari facute in conferinta de presa, Roxana Mihaila a lucrat permanent in mediul privat,fiind implicata si in foarte multe actiuni umanitare orin intermediul unor ONG-uri. In prezent administreaza propriul ONG, denumit Asociatia pentru Drepturile Omului si Solidaritate Sociala. Ea este si organizatoarea mitingului de protest impotriva deciziei Tribunalului Prahova, care a declansat scandalul Cheile Bicazului.

Asaftei a mai spus ca ALDE Neamt este in toiul unei campanii de atragere de noi membri.

Conferinta de presa integral, in materialul VIDEO de mai jos (sursa imagini- Tv Neamt):

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.