Mircea Diaconu este singurul candidat independent şi nepartizan care ar putea duce România  în topul țărilor europene”, a declarat Ion Asaftei, liderul ALDE Neamt, partidul care îl sustine pe fostul europarlamentar in cursa pentru presedintia României.

Membrii organizaţiilor judeţene, municipale şi de tineret ALDE Neamt au facut adevarate tururi de forta printre cetăţenii judeţului Neamt in campania de sustinere neconditionata a candidatului pe care ALDE îl sprijina la aceste alegeri prezidenţiale: Mircea Diaconu. Nemtenii s-au arătat foarte deschişi şi au adresat membrilor echipelor de campanie o serie de întrebări despre programul politic propus de Diaconu şi sunt de acord să susţină un viitor preşedinte care îşdoreşte egalitate, comunicare şi stabilitate îţară, lucru care se reflectă şi în sondajul IMAS, în care Diaconu este pe locul doi.

Ieri, Mircea Diaconu s-a oprit si in Piatra Neamt pe traseul turneului sau electoral, unde s-a intalnit in parcul central cu sustinatorii sai, carora le-a raspuns la intrebari.

Electoratul trebuie să observe că există o înţelegere între Iohannis şi Dăncilă pentru ca aceasta să ajungă în turul doi, fiind cel mai accesibil candidat pentru Iohannis. Votanții doamnei Dăncilă trebuie să înţeleagă  că votul pentru Dăncilă, este un vot irosit. Sa nu uitam ca ALDE este partidul fara de care Guvernul Dancila era imposibil de demis. Singurul candidat care poate să facă ,,faţă” lui Iohannis în turul doi este Mircea Diaconu, fiind si singurul candidat independent şi nepartizan care ar putea duce România în topul țărilor europene. Din acest motiv, noi cei de la ALDE Neamt vom face tot ce ne stă în putință pentru a obține un scor foarte bun in judet pentru Mircea Diaconu. Sprijinul nostru este unul neconditionat, pentru ca stim cu totii, la mijloc nu este vorba despre niciun interes politic, ci doar de dorinta ca Romania sa fie condusa de un om, de un român adevarat. Echipa de campanie ALDE Neamt va fi prezentă în toate localitățile din județ până în ultima zi de campanie.” a declarat Ion Asaftei, preşedintele ALDE Neamt si vicepresedintele CJ Neamt.

După experienţa de 5 ani în Parlamentul European, Mircea Diaconu este pregătit să preia prerogativele de preşedinte al României, nu unul cu nasul pe sus, rupt de realităţile oamenilor, nici unul la cheremul baronilor locali, ci un preşedinte venit din rândul oamenilor, apropiat toată viaţa lui de oamenii de rând ai României, pe care nicio funcţie nu l-a transformat, ci l-a făcut să lupte şi mai mult pentru interesele românilor de pretutindeni, a mai precizat Asaftei.

Piatra Neamț- Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE și Pro România, întâlnire cu simpatizanții. Mai multe detalii, AICI https://tvmneamt.ro/video-mircea-diaconu-intalnire-cu-simpatizantii-in-piatra-neamt-dati-mi-o-lista-cu-statui-prapadite-ca-ma-duc-peste-tot/?fbclid=IwAR1d3Oqy0KSIdyGSaRvKCdyi-KqViXO13X8SE6JrmsKTVKXgW4T4xF-hc_8

Publicată de TVMneamţ.ro pe Sâmbătă, 2 noiembrie 2019

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.