Contrar zvonurilor aparute in ultimele zile, Andrei Gerea nu va candida pentru ALDE in judetul Neamt. El este primul pe lista la Camera Deputatilor in judetul Arges.

Nici copresedintele ALDE Neamt, Ioan Asaftei nu va fi pe prima pozitie pe listele partidului pentru deputati, potrivit declaratiilor facute pentru tvmneamt.ro: ”Eu voi fi pe locul doi pe lista pentru deputati de Neamt. Pe primul loc va fi o persoana care a fost aleasa de comun acord cu conducerea centrala ALDE. Consider ca am facut alegerea cea mai buna pentru judet. Nemtenii vor vedea ca omul care va fi principalul nostru candidat la deputati nu e unul oarecare si ca va putea ajuta judetul foarte mult din pozitia de deputat. Deocamdata nu va spun numele sau, pot doar sa spun ca nu e din judetul Neamt”.

Referitor la zvonurile cu Andrei Gerea candidat ALDE Neamt, Asaftei a declarat ca ”astea sunt chiticisme. Niste baieti care au trecut pe usa din dos in barca PNL, se tin de chiticisme si lanseaza zvonuri neadevarate, in speranta ca vor afecta in vreun fel organizatia Neamt a ALDE, ca atunci cand au facut-o si din interiorul ei.

In urma cu cateva zile, aparuse pe surse zvonul ca deputatul de Arges Andrei Gerea va candida pe listele ALDE Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.