ALDE si-a dublat scorul electoral in judetul Neamt. Daca in urma cu 2 ani, la alegerile parlamentare ALDE Neamt obtinea 5,3%, astazi are 11%, a anuntat ieri (25 octombrie) intr-o conferinta de presa Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt si vicepresedintele CJ Neamt. Cifrele din Neamt sunt aceleasi pe care ALDE le are si la nivel national, adica tot 11% in intentia de vot.

”Consecventa ALDE de a respecta principiile liberale, de actiona in sensul respectarii drepturilor si libertatilor cetatenilor dar si de a respecta promisiunile facute in campaniile electorale, a dus la aceasta crestere a partidului in sondaje. Vreau sa subliniez ca s-a dublat intentia de vot fata de alegerile trecute. Apreciez ca prin implicarea continua in viata societatii, vom ajunge la un 15%. Potentialul de crestere ALDE este de 40-47%, dupa cum rezulta din ultimul studiu sociologic rezlizat si in Neamt”, a declarat Ion Asaftei.

Presedintele ALDE Neamt nu a precizat cine a realizat studiul, nici perioada in care a fost facut si nici cifrele rezultate pentru celelalte partide.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.