PSD afla unde sunt punctele cardinale de la ALDE, deci ALDE este un fel de sistem de navigatie pentru PSD, care astfel poate mentine o directie corecta a guvernarii, potrivit declaratiilor facute ieri (10 noimebrie) de Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt si vicepresedintele CJ Neamt. ”ALDE si-a propus un rol de busola al guvernarii in cadrul coalitiei PSD-ALDE, in ideea promovarii unor masuri liberale cu impact direct in zona economica, a justitiei si in zona politica”.

Asaftei a avut un mesaj dur pentru mutinationale, mesaj promovat si la nivel national de presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu: ”Prin deciziile gandite de ALDE vrem sa avem o economie nationala puternica. Subliniez economie nationala, chiar daca asta da fiori reci multinationalelor. Reamintesc ca suntem un stat suveran si nu un sat fara caini unde fiecare vrea sa evite plata impozitelor prin metode perfide (n.n. referire la multinationale). A venit momentul sa spunem, ajunge!

Potrivit lui Asaftei, in ultimele sondaje de opinie, ALDE a trecut de pragul de 10% in intentia de vot a romanilor.

Mai jos, inregistrarea VIDEO a conferintei de presa in care au fost facute declaratiile (sursa video- ziarpiatraneamt.ro) :

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. „… unde fiecare vrea sa evite plata impozitelor…” zice asaftei care a țepuit statul roman cu peste 8 miliarde lei vechi. Ce ipocrit si perfid acest individ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.