Mihaela Marian, antreprenor, fost consilier local la Targu Neamt (2012-2016) si candidat PSD pentru Primaria Baltatesti la alegerile locale partiale din iunie, a dat dovada de sinceritate astazi. Intrebata fiind ce planuri are pentru campania electorala dar si pentru anii in care va fi primar al comunei Baltatesti, ea a declarat cat se poate de sincer, ca va promite doar ce poate sa faca.

Declaratia a fost facuta la depunerea candidaturii, care a avut loc in prezenta senatoarei Emilia Arcan si a numerosi sustinatori.

Mi-am depus candidatura la Bălțătești numai cu gânduri bune și frumoase și cu dorința de a face lucruri mari. Înainte de toate voi încerca să aflu toate problemele cetățenilor in mod individual, apoi voi vedea exact care sunt asteptarile si problemele cu care se confrunta comunitatea, in functie de asta, stabilind si prioritatile. Nu fac promisiuni desarte ci doar promisiuni care pot fi realizate. Voi promite oamenilor doar ce pot sa fac si ceea ce ei au cu adevarat nevoie.”, a declarat Mihaela Marian.

Mihaela Marian este un om politic cu vechime în județul Neamț, fiind pe lângă un bun antreprenor și un om care știe ce înseamnă administrația publică locală, activând în calitate de consilier local la Tîrgu Neamț în perioada 2012-2016.

O susțin pe Mihaela Marian pentru că o cunosc de foarte mult timp, este membra noastră care a revenit la prima dragoste, PSD. Este o femeie puternică, știe ce vrea. A demonstrat de-a lungul carierei că a știut să facă administrație publică, a fost consilier local în Tîrgu Neamț, a fost președinte al OFSD pe zona colegiului 7, al OFSD pe Tîrgu Neamț și mai mult decât atât a fost și membru în Biroul Județean.”, a declarat senatoarea Emilia Arcan

Alegerile pentru funcția de primar al comunei Bălțătești vor avea loc pe 11 iunie 2017.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.