Actualizare stire: Vezi AICI Poliția Neamț: La Poiana Teiului nu s-a încălcat legea. Între timp, mașina cu care sunt transportați alegători, a fost schimbată

Stirea initiala: Sunt suspiciuni de frauda la Poiana Teiului. Pe o filmare ajunsa la redactia tvmneamt.ro, se vede cum mai multi cetateni pleaca de la sectia de votare intr-o masina condusa de un apropiat al primaritei PSD, Ana Ancuța. Ei fusesera adusi la vot cu aceeasi masina, cu volan pe dreapta si cu numarul de inmatriculare NT 15 DMI, condusa de Gîrbea Dumitru, cunoscut si ca membru/simpatizant PSD. In jurul orei 10 cand a fost facuta filmarea, masina respectiva facuse deja peste 10 curse cu cate 4-5 oameni, adica peste 50 de oameni au fost dusi in total la vot de omul primaritei Ana Ancuta (foto jos- soferul masinii, in campanie electorala pentru PSD alaturi de primarita Ana Ancuta)

Imaginile video au fost surprinse la Sectia de votare nr. 376, de la scoala din apropierea centrului comunei Poiana Teiului. Cei care le-au trimis redactiei tvmneamt.ro, spun ca nu este pentru prima data cand se face asa ceva la Poiana Teiului de cand primar este Ana Ancuta, iar in timpul transportului spre urne oamenii sunt instruiti cu cine sa voteze, ceea ce constitutie in mod evident, o forma de fraudare a alegerilor, iar autoritatile ar trebui sa se autosesizeze. Barbatul care conduce masina are inchiriat de la primarie o parte din islazul comunal.

https://www.facebook.com/tvmneamt.ro/videos/418965439005533/

La ora redactarii (12:00) prezenta la vot la sectia respectiva (13,5%) era peste media prezentei in toate cele 4 sectii de votare din comuna (12,8%).

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.