PSD Neamt l-a reales pe Ionel Arsene in functia de presedinte al organizatiei nemtene a social democratilor, acesta fiind unicul candidat la respectiva functie. La sedinta de partid (PSD) care s-a desfasurat in sala mare de la Consiliul Judetean Neamt, au participat parlamentari, primari, consilieri judeteni, s.a.

Dupa realegerea lui Arsene in functia de presedinte PSD Neamt, a urmat o conferinta de presa, aceasta fiind organizata la sediul PSD Neamt.

Si aici apar niste semne de intrebare. Dupa cum se poate vedea din pozele de mai jos, la sedinta de partid in care Arsene a fost reales presedinte, a participat si Dănuț Andrușcă, deputat PSD, fost Ministru al Economiei. El a fost amplasat (chestie de mezanplas) chiar in prezidiu (foto jos), alaturi de Arsene, Ravan Cuc, Florentina Moise (presedinta PSD Piatra Neamt), Emilia Arcan, s.a.

Ei bine, la conferinta de presa de dupa alegeri (foto jos- sursa: vestea.net), din echipa afisata la prezidiu, a lipsit chiar Danut Andrusca, poreclit ”cel mai idiot ministru”, de colegul lui de Parlament, senatorul Adrian Tutuianu. Cand a facut remarca respectiva, Tutuianu era senator PSD, adica era coleg de partid cu Dănuț, iar Andrusca era Ministrul Economiei in Guvernul Dancila.

Fiind totusi un fost ministru, adica un membru cu greutate in partid, ramane un mister de ce PSD-istii au ales sa nu-l aduca pe deputatul Dănuț si in conferinta de presa. De aici nu a mai fost decat un pas pana la diverse speculatii vehiculate in partid, una dintre ele fiind ca respectiva conferinta de presa ar fi fost un dezastru avand in vedere talentul oratoric al ”celui mai idiot ministru”, sau ca Dănuț nu mai este in grațiile lui Arsene.

Altii, mai in gluma mai in serios, au pus absenta deputatului de la conferinta de presa pe seama faptului nu mai este deloc in relatii bune cu Arsene, sau ca s-a ratacit de la CJ pana la sediul PSD Neamt (distanta este de aproximativ 500 de metri), pentru ca el este din comuna Vanatori Neamt si nu cunoaste prea bine orasul Piatra Neamt.

In orice caz, PSD Neamt nu a oferit o explicatie pentru disparitia ”celui mai idiot ministru” pe traseul CJ Neamt- sediul PSD Neamt, dar este destul de ciudat pentru un partid sa nu-si afiseze intr-o conferinta de presa un fost ministru. Si nu orice ministru, ci Ministrul Economiei.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pentru stiinta tuturor: vipera de Tutuianu a cerut ajutorul lui Andrusca pe o combinatie super-jegoasa dar cu bani multi pe la o societate mai speciala a statului , cititorii pricepe ca e baeti dastepti. Andrusca sa speriat si la flituit pe gunoi conditie in care acesta a pus tunurile pe el. Curios este faptul ca Andrusca care este patron de firma de prin 1991 a platit bani multi la buget oare mirlanul securist de Dombrovitza o fi platit ceva. Sigur nu mor de dragul lui Andrusca dar cunosc bine acest subiect si sigur are ceva clase peste muncitorul cu gura Tutuianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.