Oana Bulai, candidata PSD Neamt pe loc eligibil la Camera Deputatilor, este singurul politician din Neamt care are curaj sa ia atitudine in fata boicotului USR la Biblie, cartea de capatâi a crestinilor. In ultimele zile, in toata tara, cei mai multi useriști aleși locali (primari, consilieri locali sau judeteni) au manifestat o atitudine ostila, ba chiar o alergie la adresa valorilor crestine, refuzand sa depuna juramantul cu mana pe Biblie, in fata comunitatilor care i-au ales in functii.
”Fără Dumnezeu suntem doar niște boțuri de țărână”, spune Oana Bulai, care taxeaza atitudinea useristilor asimilata mai degraba unui atac concertat la religia crestin ortodoxa, USR fiind partidul care se opune din rasputeri familiilor traditionale, formate din barbat si femeie, sustinand casatoria intre persoane de acelasi sex. ”«Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal rațional și vorbitor, care vine de nicăieri și merge spre nicăieri. Și el rămâne așa chiar dacă este laureat al premiului Nobel sau măturător»”. Asta spunea Petre Țuțea și asta le-ar fi spus și azi celor de la USR care au refuzat să depună jurământul cu mâna pe Biblie.
Așa-zișii progresiști de azi ai USR preferă self-iurile în loc de credință. Este de neacceptat, pentru mine, ca nemțeancă ce am crescut înconjurată de cele mai frumoase mănăstiri din România și ca român! Știu că fără Dumnezeu suntem doar niște boțuri de țărână! Și mai știu că mulți români, înăuntrul lor, gândesc ca mine.
Pentru că nu ai cum să te recomanzi DOAR ca un funcționar, fără repere morale și fără nimic spiritual. La urma urmei, oricât de fundamentală este, și Constituția se poate schimba. Biblia nu. A boicota Biblia este ca și cum ți-ai boicota mama și bunicii. «Omul, dacă nu are în substanța lui ideea nemuririi si mântuirii, nu e liber. Seamănă cu berbecul, cu capra, cu oaia…»”, își incheie Oana Bulai reactia in fata dispretului USR la adresa crestin ortodocșilor.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.