Actualizare 4 august: Vezi AICI cum si unde a fost prins 

Actualizare stire ora 17: Evadatul a fost prins

Actualizare stire: Vezi AICI- Evadatul este din Borca. Criminal Sadic- a inecat un copil de doar noua ani, din razbunare

Stirea initiala: Un deținut condamnat la 20 de ani închisoare pentru omor, încarcerat la Poarta Albă, a evadat astăzi de la punctul de lucru în care muncea. El este căutat în tot județul Constanţa.

Deținutul Valentin Perdeicu, condamnat la 20 de ani pentru omor, în vârstă de 38 ani, încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă, a părăsit, în jurul orei 9:00, punctul de lucru la care era repartizat, Avicola S.A din localitatea Lumina, județul Constanța. El făcea parte dintr-un grup de 13 deținuți, care executa muncă necalificată, sub supraveghere.

Bărbatul, în vârstă de 38 ani, cu domiciliul în localitatea Piatra Neamț, are constituție atletică, înălţimea de 168 cm., păr şaten închis şi, la momentul părăsirii punctului de lucru, era îmbrăcat în pantaloni lungi de culoare gri deschis și un tricou de culoare verde deschis.

În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv blocarea căilor de acces pe posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanța.

Persoanele care deţin informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului sunt rugate de conducerea penitenciarului să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de telefon 112. De asemenea, pot contacta Penitenciarul Constanţa – Poarta Albă.

Ionut CORFU (sursa foto- protv)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.