Actualizare- 2: Vezi AICI! Alarmă generală la ISU Neamț! Incendiul de la Roman s-a extins. Ard și halele unei firme de piese auto

Actualizare- 1: Traficul rutier pe centura Roman a fost închis. ”Pentru lichidarea în condiții de siguranță a incendiului, traficul pe varianta ocolitoare, din municipiul Roman, este închis”, a anunțat Poliția Neamț.

Știrea inițială: Este alertă maximă la ISU Neamț. Un incendiu violent a izbucnit langă o benzinărie Petrom de pe centura orașului Roman. Din primele informații, incendiul se manifestă la două societăți comerciale, gard în gard cu benzinăria, iar flăcările sunt înalte de câțiva metri. Este vorba despre o un service auto și despre o firmă care produce paleți din lemn. Conform unor informații de ultimă, focul s-a extins și la o a treia firmă, iar riscul să se extindă si la stația Petrom este foarte ridicat.

La fața locului au fost mobilizați zeci de pompieri, inclusiv de la Piatra Neamț ți Târgu Neamț, dar și numeroase forțe de ordine. ‘‘Forțe și mijloace de intervenție de la ISU Neamț acționează pentru localizarea unui incendiu ce se manifestă la doi operatori economici situați în municipiul Roman (unul are ca obiect de activitate service auto iar unul prelucrarea paleților)”, a transmis ISU Neamț. Știre în curs de actualizare.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.