La Prefectura Neamt se impune infiintarea unui post permanent de ingrijiri medicale de urgenta, dotat inclusiv cu ambulanta si medic psihiatru, dupa un ultim episod de delir care de data asta vine din partea soferului prefectei Soroceanu. George Norocel Harabagiu, caci despre el e vorba, inchina un omagiu deșanțat pe contul lui de facebook, sefului PSD Liviu Dragnea. Harabagiu a fost trimis sa reprezinte judetul Neamt zilele trecute intr-o emisiune RealitateaTV filmata la Teatrul Tineretului din Piatra- Neamt, unde a fost prezentat de Cosmin Gușă, drept ”jurnalist independent”.

Postarea lui Harabagiu frizeaza paranoia si contine referiri la conspiratii si servicii secrete si paralele care si-au unit fortele pentru compromiterea/intimidarea oamenilor apropiati de Liviu Dragnea. Evident ca si Harabagiu este tinta unor astfel de conspiratii pentru ca nu-i asa, acum face parte din echipa (garajul) prefectei de Neamt, ea însăși un fel de om providential pentru judet, dar pe care ”statul paralel”, Mossad, MI6, Grupul Bilderberg si Serviciul Secret Disneyland o impiedica sa lupte impotriva hotilor si coruptilor si numai ea stie cum se descurca, noroc cu soferul ei ”jurnalist independent” care stie cum sa scape de echipele de filaj si de asasinii mediatici trimisi de fortele intunecate sa atace pe izbavitorii poporului român.

În urma cu aproape un an, Harabagiu spunea ca a cerut azil politic in Israel, dar se vede treaba ca s-a razgandit si a ales sa se sacrifice si sa ramana pe plaiurile natale, să dea brâu cu dușmanii poporului. El trebuia sa fie angajat ca director al Cancelariei prefectului, numai ca presa ”statului paralel” i-a schimbat directia si l-a trimis la garajul prefecturii dupa ce a dezvaluit planurile prefectei cu omul care a fost condamnat in trecut pentru șantaj.

Mai jos, postarea-odă a lui Harabagiu pentru Liviu Dragnea. Cu scuzele de rigoare pentru disconfortul vizual creat cititorilor, publicam textul exact asa cum a fost el conceput de șoferul Danielei Soroceanu, adică cu toate semnele de exclamare, stilouri și alte simboluri cu semnificatii numai de el si de doctori stiute, dar si cu greselile de exprimare in limba română si semne de punctuatie puse de-a valma fara nicio noima, specifice unui ”jurnalist independent”. Inainte de lecturare, recomandam si o pilula de Emetiral:

⚠️De ce este LIVIU DRAGNEA , o TINTA ?

? Dupa intilnirea “ Inchiziției “ de la Cotroceni , mi- e clar ! Toti cei care il sustin pe Liviu Dragnea .. sunt TINTE ❗️Supuși linșajului mediatic , filajelor , interceptărilor ( facute de data asta de “ servicii paralele” de informatii .. detalii in curind ) . Cine nu l- a trădat pe Dragnea , a devenit o TINTA ❗️Simplu.. Ca la manual …

? Olguța Vasilescu a trădat ? NU ❗️E o TINTA! CLAUDIU MANDA , a luptat pentru “ desecretizarea protocoloalelor “ ? DA ❗️E o …TINTA ❗️Ionel Arsene e prietenul lui Dragnea ? DA ❗️De asta i- a fost înscenată o mirsavie . De asta a trecut prin oroarea prigoanei . DA ! E o TINTA ❗️Viorica Dancila , conduce demn un Guvern curajos ? DA ! E o TINTA! Carmen Dan, nu crede in “ milițieni “? DA !E O TINTA ! Mircea Drăghici a refuzat sa cedeze in fata presiunilor ? DA ❗️E o TINTA ❗️Esti teleormănean ? DA ? Esti o TINTA ❗️Cite astfel de TINTE sunt in Romania ? Citi demnitari , senatori , deputați , miniștri, prefecți , sunt TINTE ? Sau mai exact, SUNT TINTELE CUI ? Oricine cauta sa AFLE , ce se ascunde in culisele “ păcii romane “..DEVINE O TINTA ❗️

? M- am “ linistit “ ! Sau mai exact .. m- am convins ! Statul Paralel NU A MURIT ❗️KWI , Ciolos , Ponta si ai lor il “ resuscitează “ ! Avea dreptate Daniel Dragomir : STATUL PARALEL SE “ METAMORFOZEAZĂ “❗️

⚠️ Nu am inteles , înverșunarea “ acoperiților “ pina nu am intrat “ pe bune “ in .. joc ! Lucrez in echipa unei “ TINTE ❗️Si in fiecare zi , in care nu sunt “ linșat “ , ma întreb : ce dracu’ o sa mai inventeze ? Nu- mi pasa , sincer .. Chiar inteleg de ce SUNT TINTA ! Asta ma motivează ! Dar totuși ..

⚠️ DE CE … Dragnea ?

Pentru ca e ” vinovat de profesie “…
Pentru ca poarta VINA de a înfrunta SISTEMUL ..
E MERITUL lui ❗️Pentru ca nu foloseste limbajul de ” lemn” al deontotologilor..
Pentru ca .. DA !
Conduce un partid spre VICTORIE !
Pentru ca POATE!
Pentru ca VREA !
Pentru ca STIE !
Pentru ca și- a cerut iertare victimelor torționarilor!
Pentru ca ” poarta ” vina de a nu iubi slugarnicia..
Pentru ca iubeste..
Si recunoaste asta !
Pentru ca e BARBAT
Pentru ca nu ” îndoaie ” genunchii..
Pentru ca e înjurat, demonizat..
Si REZISTA !
Pentru ca IUBESTE ROMANIA !
Pentru ca e patriot si nu se lauda cu asta !
Pentru ca e VINOVAT de..NEVINOVATIE !
Pentru ca- i …OM ❗️

⚠️De ce PSD ?
Pentru ca ROMANIA NU POATE FARA …
Pentru ca altfel ..
Am deveni slugi..
Pentru ca ALTFEL ne- am ploconi in genunchi..
La porțile ” stăpînilor ”
DE CE TOATE ASTEA ?
Pentru ca TREBUIE ❗️Pentru toate astea..SUNTEM “ CONDAMNAȚI “ la VICTORIE ❗️#dreptatepinalacapat

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.