Actualizare stire: Pacienta era gravida in 8 luni si dupa tamponare a suferit un atac de panica. Soferul ambulantei spune ca din parcarea Dedeman ar fi iesit mai multe masini fara sa se asigure, a vrut sa evite una dintre ele, insa a ajuns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu o masina de teren al carei sofer a spus ca nu a mai avut timp sa evite impactul. Ambulanta avea in functiune doar girofarurile, iar soferul a recunoscut asta, spunand ca nu a considerat ca este urgentă majora, de aceea nu se impunea si folosirea semnalelor acustice.

Stirea initiala: O ambulanta (SAJ) a fost implicata intr-un accident rutier petrecut in jurul orei 15:30, la iesirea din Piatra- Neamt spre Bacau, in fata magazinului Dedeman.

Loading...

Din spusele martorilor, ambulanta se deplasa inspre Piatra- Neamt si transporta un pacient, avand semnalele acustice si luminoase, in functiune. La un  moment dat, soferul ambulantei a evitat o tamponare cu un autoturism si a ajuns pe contrasens unde a lovit un altul.

Din primele informatii, este vorba doar de o tamponare si nu exista victime. Ambulanta implicata in accident, transporta o gravida. Aceasta a fost preluata de o ambulanta SMURD.

Ionut CORFU (sursa foto: martori)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ