Un barbat s-a urcat pe stalpul de telegondola de langa magazinul Petrodava din centrul orasului Piatra- Neamt si ameninta ca se arunca (vezi video si foto)

Stalpul pe care s-a urcat are 65 de metri si este cel mai inalt de pe tot traseul telegondolei. Barbatul este la o inaltime de aproximativ 20 de metri, pe scara de urcare pe stalp, undeva la nivelul etajului patru al blocului din imediata apropiere

El spune ca nu coboara pana nu vine un procuror, pentru ca unul dintre cumnatii sai, recent condamnat pentru jaful din 2013 la masina Postei Romane, a fost acuzat si condamnat pe nedrept.

El avea asupra sa un rucsac cu zeci de afise (foto) pe care ulterior le-a aruncat la baza stalpului si la ora redactarii inca este urcat pe stalp.

La ora redactarii, barbatul este in acelasi loc, refuzand cu incapatanare sa coopereze pentru a cobori. In zona sunt prezenti politisti, jandarmi, pompieri si militari SMURD.

Circulatia rutiera este blocata pe sensul de mers intre magazinul “Vanatorul si Pescarul” si magazin Petrodava, iar circulatia pietonilor este blocata pe trotuarul din fata Camerei de Comert si Industrie Neamt

Vom reveni

Ionut CORFU

Foto: Flavius CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.