Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme Explizivi și Substanțe Periculoase au efectuat 2 percheziții domiciliare într-un dosar penal de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Astăzi, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza orașului Bicaz, la domiciliul unui bărbat de 53 de ani, din Bicaz și la domiciliul părinților acestuia.

Din investigații a reieșit faptul că, la data de 22 septembrie a.c., în timp ce un bărbat de 30 de ani, din Bicaz se afla în incinta unei societăți comerciale din cartierul Dodeni ar fi fost amenințat cu un pistol de către un bărbat, de 53 de ani, din Bicaz. Sesizarea face obiectul dosarului penal privind comiterea infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma perchezițiilor efectuate, la domiciliul bărbatului au fost depistate patru arme: un pistol din plastic și metal arca Condor de calibru 7 mm, un pistol din metal KIMAR mod. 92, calibru 8 mm, o replică de pistol din lemn și metal cu inscripția Paris 1781, de tip panoplie și un pistol de culoare portocalie de tip airsoft.

Întrucât bunurile sus-menționate reprezintă obiecte de interes în continuarea cercetărilor, acestea au fost indisponibilizate și ridicate de către polițiști, în vederea expertizării din punct de vedere criminalistic.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.