Un tânăr de 25 de ani, din Roznov, a fost surprins de un echipaj de poliție în timp ce făcea drifturi, sâmbătă la ora 5,30, în intersecția dintre DN 15 și DJ 156 A.

Intervenția polițiștilor n-a fost una simplă, întrucât tânărul s-a enervat foarte tare că a fost oprit din distracția periculoasă și a început să-i lovească și să-i amenințe cu moartea. „Curajul“ îi venea probabil de la alcoolul consumat, însă a refuzat vehement orice analiză. „În dimineața zilei de 24.10.2015, orele 5,30, un echipaj mixt de poliție format din lucrătorii Poliției Orașului Roznov și agenți din cadrul Serviciului Poliției Locale Roznov, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un autoturism care era angrenat în manevre de viraje în loc (drifturi) în intersecția DN15 cu DJ 156A, punând în pericol participanții la trafic. S-a intervenit imediat în stoparea acestei activități, conducătorul auto, un tânăr de 25 de ani, din Roznov, având un comportament recalcitrant și prezentând halenă alcoolică. Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și, fiind condus la Spitalul Județean Neamț pentru recoltarea de probe biologice, a refuzat prelevarea de mostre, în vederea stabilirii alcoolemiei“, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

Tânărul a făcut un adevărat scandal pe drum, a înjurat și a lovit polițiștii, i-a amenințat cu moartea și nu s-a potolit nici când i s-a pus în vedere faptul că riscă dosar penal. Peste toate acestea, el avea și permisul de conducere anulat. Polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar duminică l-au condus la instanță cu propunere de arestare preventivă.
Judecătoria Piatra Neamț a decis să respingă propunerea de arestare, iar parchetul a contestat sentința. Pe portalul instanței apare, probabil dintr-o eroare, că Georgian Irimia ar fi atacat decizia, lucru ce-ar fi de-a dreptul surprinzător, având în vedere comportamentul său.

El este cercetat pentru conducere fără permis, refuz de recoltarea probe biologice și ultraj.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.