Politia Locala Piatra Neamt este folosita ca instrument de presiune, scop in care dă amenzi la ordin.

Asta reiese cat se poate de clar din inregistrarea unei convorbiri telefonice intre Ioan Cănărău (liderul Sindicatului Europol) si un politist local care îi spune liderului de sindicat “Domnu’ Canarau, n-am nimic personal cu dumnevoastră sau cu sindicatul dar …TREBUIE SA VĂ SANCȚIONEZ!”. Tonul politistului local sugereaza că acesta este jenat de situatia in care a fost pus, insa nu are de ales, ordinul e ordin. Inregistrarea poate fi auzita AICI. Desi imaginile sunt publice de aproape 48 de ore, Primaria Piatra Neamt nu a avut nicio reactie pana in prezent.

Politia Locala este in subordinea Primariei Piatra Neamt, iar amenda a fost data pentru un banner amplasat de Sindicatul Europol in fata IPJ Neamt, cu mesajul ”Jos mafia din Ministerul Afacerilor Interne! Jos mafia din Poliția Română!”. Sambata trecuta, bannerul a fost luat (furat, sustin sindicalistii) de Publiserv la dispozitia primarului Carabelea, desi era amplasat legal (Amanunte AICI). Ulterior, liderul de sindicat a fost amendat cu 1.000 de lei de Politia Locala, cu scuzele de rigoare din partea politistului local care a primit ordinul. (Un fost primar al orasului Iași, a fost condamnat la inchisoare pentru ca folosea politia locala sa-si urmareasca amanta).

Într-o altă inregistrare, de data asta video (foto jos- captură de pe filmare), făcuta in ziua in care a fost amplasat bannerul, apare un politist local care completa un avertisment pentru sindicalisti, explicand ca deranjează mesajul. Probabil asa i s-a spus si lui cand a fost trimis la fata locului: ”Conținutul în sine deranjeaza… asta e… stiti foarte bine treaba asta”, spune politistul local din imagine.

Domnu’ Canarau, n-am nimic personal cu dumnevoastră sau cu sindicatul dar …TREBUIE SA VĂ SANCȚIONEZ!”
Așa zice domnul Inspector de poliție locală Ciobanu Ion!
Nu pentru că legea ar fi încălcată, nu pentru că protestul este ilegal ci pentru că există o comandă venită de undeva, de la vreun baștan al abuzurilor nepedepsite, credem noi!
Sistemul a aruncat mâța moartă în curtea Poliției Locale Piatra Neamț care răspunde comenzilor abuzive venite dinspre primărie!
Se pare că brațele caracatiței mafiote din MAI au ieșit pe geam și și-au lipit ventuzele prin administrațiile locale!
Nu care cumva să se facă eforturi comune de stirpire a practicilor de tip mafiot!
Ferească Dumnezeu!
Le vine mai ușor să-i dea la gioale liderului de sindicat, să pună pumnul în gură, să fure bannere, să se șteargă la fund cu Constituția României!
În nemernicia lor cred că Eroii Revoluției au murit pentru ca ei să poată comite cât mai multe abuzuri fără să fie pedepsiți!
Libertatea de exprimare, dreptul de a protesta liber, dreptul de a nu fi abuzat, dreptul de a-ți cere drepturile, obligația de a raporta public abuzurile din Poliția Română, dreptul de a critica acțiunile ilegale ale șefilor polițiștilor, dreptul și obligația de a zgândări cuiburile de viespi, și multe alte drepturi democratice câștigate cu jertfe umane sunt pentru ei ca tămâia pentru draci, le provoacă arsuri pe creier!
Deveniți atât de mici, provocați atâta greață…! Nu sunteți în stare de-o “luptă dreaptă”, sunteți lași, fricoși, nevertebrați! Însă, meritați toată atenția noastră! Abuzurile voastre vor fi oprite si pedepsite de brațul lung al legii!”, transmite Sindicatul Europol, odata cu publicarea inregistrarii cu politistul local căruia i s-a ordonat să aplice amenda.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Este o mare mafie si multe se fac la comanda politica. La ISU isi dau la birouri intre ei salariile de merit de 50% in loc sa fie oferit pompierilor adevărați. Gradele se dau pe cumatrii si prietenii in timp ce sef la pregatirea cadrelor este un profesor de istorie???, viitorul sună bine , dar nu pentru cetățeni. Ati vazut cum a ars Hotelul Bicaz? Caz de manual de intervenție subdimensionată…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.