Ana Birchall, fost Ministru al Justitiei pe timpul guvernarii PSD, careia ”baronul” Arsene îi adresa mesaje publice jignitoare cu tentă sexuala, are o reactie extrem de dura dupa incendiul de la Spitalul Judetean Neamt, unde 10 pacienti au murit in urma unui incendiu in Sectia ATI. Birchall se intreaba daca Arsene inca nu si-a dat demisia din functia de presedinte al CJ Neamt si îl numeste pe acesta ”gunoi”: ”Ionel Arsene din Neamt inca nu si-a dat demisia ??? Este exact acelasi Arsene care a avut (de peste 4 ani) in subordine si in administrare spitalul in care s-a produs tragedia din aceasta seara. Sper ca toti locuitorii din Neamt sa ii dea un sut undeva si sa il trimita unde ii e locul: la lada de gunoi… pentru ca este un gunoi! Actualul director al spitalului este fostul primar din Roman, declarat incompatibil de ANI!
Ana Birchall completeaza, spunand despre Arsene ca a candidat la presedintia CJ Neamt, desi este judecat pentru fapte de coruptie, iar in campania electorala pentru alegerile locale a folosit materiale electorale in care afirma ca a investit in spitalele din Neamt, 21 de milioane de euro. ”A avut tupeul sa candideze desi are un dosar de coruptie pe rol, dosar pe care il tot amana cu tertipuri avocatesti! Si-a facut campanie cu asa slogan si a fost reales desi locuitorii din Neamt trebuia sa il trimita la lada de gunoi, exact acolo unde ii e locul!”, mai spune Ana Birchall.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe nefericitii pacienti si sa le duca sufletele in eternitate! Iar dumneata cucoana fa un pustiu de bine si macar acum in momentul acestei grozavii abtinete de la astfel de MIZERII de comentarii. Respecta macar memoria celor morti.

  2. Cel mai incompetent ministru al justitiei din istoria romaniei vorbeste? Uite de asta pleaca valorile din tara!!! Ca toate gunoaiele au dreptul.la opinie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.