Andreea Grăpinou, de la CS Ceahlăul Piatra Neamț, a cucerit în premieră titlul balcanic în proba de 4 vâsle, la Campionatele Balcanice care au avut loc la finele săptămânii trecute la Iași. Eleva antrenorului Valentin Gavril a realizat această performanță în concursul junioarelor 2, iar rezultatul de la Iași este cel mai bun din carieră. În finală, echipajul României a devansat echipa Greciei, care s-a clasat a doua, și cea a Serbiei, care a cucerit medalia de bronz. În vârstă de 16 ani, sora mai mică a Anei Maria Grăpinoiu are până acum un an foarte bun, după ce în urmă cu două săptămâni a cucerit și titlul național în proba de două vâsle, tot la junioare 2, și tot pe lacul Dorobanț de lângă Iași.

Astăzi și mâine, sportiva de la CS Ceahlăul va concura tot la Iași, la un concurs național, în proba de simplu, la tineret.

„Am fost la concursul de la Iași și să mă bucur foarte mult pentru rezultatul Andreei Grăpinoiu. A avut o prestație foarte bună alături de colegele de barcă, iar munca din acest an a dat rezultate, mai ales că ea a devenit și componentă a lotului național al României. Este o fată ambițioasă și muncitoare și are o motivație în plus să devină cea mai bună, urmând exemplul sorei sale care are mai multe titluri europene. Sper să obțină medalii și astăzi, respectiv mâine, și de ce nu în viitor să facă parte din bărcile României pentru campionatele mondiale“, a spus antrenorul Valentin Gavril.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.