Angajare cu cantec la Scoala gimnaziala “Constantin Virgil Gheorghiu” Razboieni, dupa ce secretara scolii a iesit la pensie.

In locul ei, a ajuns sotia consilierului local PNL, Cristian Liciu, dupa o procedura considerata de cunoscatori, nu tocmai corecta si care ridica serioase semne de intrebare.

Directoarea scolii, Mihaela Lișenschi, a declarat astazi ca sotia consilierului local PNL a intrat in paine incepand cu data de 1 noiembrie, prin angajare directa, pe perioada determinata, urmand sa fie prelungit contractul lunar, pentru ca suntem in stare de alerta si legea permite astfel de proceduri, fara sa fie organizat un concurs.

Intrebata unde si cand a anuntat ca postul de secretar al scolii este disponibil, directoarea a spus ca a fost pus un afiș pe un geam al scolii. Afisul a stat acolo in perioada 25-29 octombrie, iar pe 29 octombrie, sotia consilerului local si-a depus dosarul de inscriere pentru ocuparea postului, aceasta fiind singura care a aplicat pentru postul de secretara. Prin urmare, a fost si singura din toata comuna, care a vazut anuntul lipit undeva pe un geam.

Mihai Obreja, șeful Inspectoratului Școlar Judetean Neamt, spune ca intr-adevar, nu era obligatoriu un concurs (fiind stare de alerta), insa modul in care a fost anuntat postul disponibil, nu i se pare tocmai in regula, asa ca in lipsa unei constestatii, Inspectoratul ar putea demara verificari, dupa ce speta va ajunge publica, adica dupa articolul publicat de tvmneamt.

Cristian Liciu este consilier local PNL in CL Razboieni din anul 2020 si a ajuns in atentia opiniei publice, dupa ce tvmneamt a publicat un articol cu un mesaj in limbaj porno, pe care consilierul i l-a transmis in scris unui cetățean cu care avusese o disputa pe teme politice: ”Hei, prietene… poti sa sugi p… un pic… ca sa-ti treaca de foame…”, i-a transmis liberalul Liciu lui I.R. Mai jos, captura de ecran intrata in posesia tvmneamt.ro:

Pe 26 martie 2021, conducerea PNL Neamt anunta intr-o conferinta de presa, ca alesul local PNL va fi exclus din partid, pentru derapajul extrem de grav. Intre timp, liberalii nemteni au uitat sa se debaraseze de astfel de elemente, asa ca Liciu continua sa reprezinte pe cetatenii din Razboieni in forul decizional al comunei, sub culorile albastru-galben.

Limbaj de consilier local PNL: ”Poți să sugi p… un pic? Ca să-ți treacă de foame”

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.