Un bărbat angajat al unei firme de telecomunicatii, a murit ieri în casa unui client din Icușești (jud. Neamt), în timp ce instala un echipament tehnic. ”La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, au fost sesizați, de către un bărbat de 54 de ani, cu privire la faptul că, într-un imobil, din localitatea Icușești, se află o persoană decedată.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 58 de ani, din județul Teleorman.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că persoana în cauză este angajat al unei firme de telecomunicații, iar în cursul aceleași zile, în jurul orei 10:00 s-ar fi deplasat la imobilul bărbatului de 54 de ani, din localitatea Icușești, pentru a instala un echipament de telecomunicații, iar la un moment dat ar fi acuzat stare de rău, fiind găsit decedat.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Totodată, au fost înștiințați și reprezentanții ITM Neamț”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.